Veertig jaar kunsthandel/galerie “het Grachthuisje”

persbericht:

Augustus 2016 is het veertig jaar geleden dat Rob en Angela Beelen met “het Grachthuisje” zijn gestart. Deze gewaardeerde kunsthandel is vooral bekend om zijn prachtige schilderijen van eigentijdse kunstschilders zoals o.a. Henri Hess, Hub Peters, Ron Meilof, Peter en Sheila van Berkel en nog vele anderen én om het lijst- en restauratiewerk dat boogt op eeuwenoud vakmanschap.

Aan de Grachtweg werd meer dan 40 jaar geleden met “het Grachthuisje” gestart. Rob Beelen nam in 1976 deze kunsthandel in klein antiek en kunst-alsook het verzorgen van inlijstwerk-over. Niet lang daarna werd verhuisd naar het huidige en grotere pand in de Kanaalstraat nummer 39, waar Rob en Angela Beelen nog steeds met veel plezier en inzet hun kunsthandel-galerie runnen.

Al het hele jaar is naar het 40-jarig bestaan toe gewerkt met diverse aanbiedingen, expositie etc. In september is het dan echt zover en zal de hele maand in het teken staan van dit feit.

“We hebben een grote variatie aan schilderijen, qua stijl en onderwerp van vele kunstenaars in huis” vertelt Rob Beelen met trots, “de maand september vinden wij’n feestje op z’n plaats en geven 40% korting op de collectie in onze galerie en ook op de tentoongestelde kant en klaar lijsten in allerlei uitvoeringen en maten, u bent dan ook van harte welkom vrijblijvend een kijkje te komen nemen”.